26 Şubat 2010 Cuma

BUGÜN GELİNEN YER

AKP TEK PARTİ FAŞİZMİNE SON VERİLMELİDİR
Tüm yüksek mahkemeler hemen şimdi birleşip ortak bir bildiri yayınlayıp , kolluk kuvvetlerimize emir vererek akp hükümeti faşizmine ve hukuksuzluğuna son vermek zorundadır . Bu yapılmazsa cumhuriyetimizi yıkacaklar ve Türkiye çok ama çok büyük bir kargaşaya doğru sürüklenecektir . Bunun vebali de akp hükümetini azletmeyen KORKAK yüksek mahkeme hakimlerinindir . 13 NİSAN 2009

Bakın bu yazıyı 13 Nisan 2009 günü yazmışım nerede ise 1 yıl olacak , işte Türkiye nin geldiği yer. Ordu ve yargı hedef tahtasında ve akp faşizmi son hızla devam ediyor. Resmen akp Türk Devletine karşı savaş açmış ve cumhuriyeti yıkmak için son hızla faşist ve nazi yöntemleriyle , cumhuriyete sahip çıkanlara zalimce saldırıyorlar.

Sözü uzatmaya gerek yok . Bütün bu olanların sorumlusu akp değil , anayasaya karşı çıkmaktan sabıkalı bir partiyi hala iktidarda tutan cumhuriyet savcıları ve hakimlerdir. Allah belanızı versin.

Artık şu yanlış kanıdan da kurtulmak gerekir . Refah Partisi 16 Ocak 1998 yılında Anayasa Mahkemesi tarafından kapatıldı , akabinde 18 Nisan 1999 yılında yapılan genel seçimlerde , yani refah partisinin kapatılmasından 1 yıl sonra yapılan genel seçimde , kapatılan partinin yerine kurulan Fazilet partisi % 15 oy alabilmiştir. Demek ki mağdur edebiyatı bazen de işlemiyor . Bu parti ne oldu , dağıldı gitti .

Eğer akp de kapatılacak olursa aynı akibet de bu partiyi beklemektedir. Fakat başta tayyip ve gül olmak üzere , arınç-çiçek ve diğerlerinin dokunulmazlıkları kaldırılıp , mal varlıklarına el koyulup , haklarındaki tüm suçlardan mahkeme önüne çıkarılacaktır. Demokrasi asıl o zaman demokrasiyi çıkarları için araç olarak kullananlardan hesap sormuş olacaktır.

Free Web Counters
Free Counter