1 Şubat 2011 Salı

tayyip ile gül süper emperyalist (amerika-ingiltere) işbirlikçisidir. tayyip çok muazzam kayar , aynı sabun gibidir. Putin le Soci de yaptığı görüşmede , Putin in tüm isteklerini kabul etmiştir. Diğer taraftan amerikaya da Irak da -İran da her türlü yardımı yapacağını resmen beyan etmiş ve kabul etmiştir. İşte tayyip bu iki denge üzerinde tam bir cambaz gibi oynamaktadır .

Irak savaşı öncesi teskerenin geçmemesi aslında işine yaramıştır. İncirlik Üssünü amerikalılara sonuna kadar açarak bu teskere işini telafi etmeye çalıştı.. tayyip obamanın seçilip neo-conilerden kurtulmasıyla bayram yapmıştır . Çünkü obama da İran savaşına sıcak bakmamaktadır . Aslında tayyipi İran falan ilgilendirmiyor onun tek ilgilendiği tek başına ömrünün sonuna kadar bir diktatör gibi iktidarda kalmak. Herkes ona sorgusuz sualsiz biat etmelidir . Olası bir İran savaşı tayyipin iktidarını sarsabileceği için buna yanaşmıyor .Bir de tayyip İran dan 17 milyar dolar yardım almıştır . Bu yardımı zaten bir ingiliz gazetesi de gündeme taşımıştı. Üstünü hemen örttüler .

israil le olan atışmaları tamamen tirbünleredir , el altından israilin her dediklerini kabul ediyor , sadece onlara biraz sabredin diyerek oyalıyor. Dedim ya süper kayar , çok güzel sabun markası olur. güle gelince , süper ingiliz hayranı ve işbirlikçisidir , o İran a yapılacak saldırıda en önde gider , bunda en ufak tereddüt etmez .

İkisinin ailesi de sonradan Müslüman olmuşlardır , tayyip rumdur ve onlara hayrandır , gül ise ermenidir , bunu ben söylemiyorum , chp milletvekili Arıtman da söylemiştir.

Şimdi burada ırkçılık falan yapmıyorum , insanların , kökeni -dini -mezhebi-rengi ne olursa olsun temelde insandır ve böyle bakmak doğru olandır .

Milli Mücadele de yüzlerce , Rum- Ermeni hatta Yahudi vatandaşımız görev almış ve emperyalistlere karşı savaşmışlardır . İnsanların etnik-dini kökeninin hiç bir önemi yoktur . Yeter ki sömürüye karşı olsun , ekmeğini yediği , suyunu içtiği topraklara sahip çıksın.

Fakat , bu iki insan ve avaneleri , Türk ve Müslüman gibi gözüküp , Türkiye Cumhuriyeti ni yok etmeye - yıkmaya çalışmaktadırlar.Sorun burdadır. Bugün obamada bir Afrikalıdır fakat ülkesinin çıkarları için çalışmakta ve ülkesinin çıkarlarını her şeyin üzerinde tumaktadır .

Bizimkiler ise Türkiye Cumhuriyetini yıkmak ve sapkınca fikirlerine göre dönüştürmek için ellerinden geleni yapmaktadırlar.Bunun içinde amerika -ingiltere ile işbirliği içindeler .

Bunların ortak paydası Gazi Mustafa Kemal Atatürk ü yenmek . Bu ikiliye destek verenler bilmiyorlar ki , bu ikili yeri geldiğinde , kendilerini yenilmez hissettiklerinde , bu da Atatürk çüleri yok ederek olacaktır .

İşte o zamanda bu coğrafya ne amerika ne de ingiltere ve özellikle de israil için yaşanamaz hale dönüşecektir. Zavallı amerika-ingiltere siz bu ikiliye destek olmaya devam edin , sizin uzak görüşlülüğünüz işte bu kadar. Kuyruk acınız gözünüzü kör etmiş.
Free Web Counters
Free Counter