21 Temmuz 2009 Salı

1919 GELENEĞİ DEVAM EDER

İşbirlikçi akp nin Türkiye Cumhuriyeti 'ne olan saldırıları böyle sürmeye , Türkiye Cumhuriyeti'ni korumakla görevli olanlar da seyretmeye devam ederlerse , bu boşluğu dolduracak birileri çıkacaktır . Doğa boşluk kaldırmaz .

İster bunun adına genç subaylar , ister albaylar , ister paşalar , ister halk hareketi deyin fark etmez , birileri bu alçakça gidişe dur demek için örgütlenecek ve bu aşağılık ve hayasız gidişe dur diyecektir . Türkiye Cumhuriyeti dünyadaki en ağır bedellerle kurulmuştur . Böyle üç beş hain ve işbirlikçinin çabasıyla da yıkılamaz .

Ergenekon denilen uyduruk davada her şey yanlıştır . Eğer bu davanın adını ve savını Türkiye Cumhuriyeti'nden , Atatürk'ten , Türk Bayrağından , birliğinden , bütünlüğünden ve Anayasasından yana olanların yargılanması olarak koysaydınız hiç olmazsa bu davanın adı doğru konmuş olurdu .

Türkiye de yaşanan bu aşağılık sürecin demokrasi ve insan haklarıyla bir ilgisi yoktur , akp diktası kurulmuştur ve şimdi onun faşizan eylemleri dönemini yaşıyoruz .

Asıl demokrasi şimdi yok edilmiştir . Demokrasi teyyubun dediği ve istediği gibi kendi çıkarları için araç edilmiştir .

Suç onlarda değil asıl bu sürece izin verenlerde ve seyirci kalanlardadır .
Gün ola harman ola , bir dakikada teyyubu da a.gülü de ordan indirirler . Yapmış oldukları hainliklerin ve yolsuzlukların hesabını sorarlar . Doğrusu da budur .

Türkiye bekası için bir an önce amerikanın kucağından kalkmalıdır . Bu da amerikaya bağlı işbirlikçi teyyup ve a.gül gibi işbirlikçilerin yargılamasıyla olur .

Bu yaşadıklarımızın bir adı da Allah 'la aldatmak olduğu gibi demokrasiyle de aldatmaktır .

Counters
Hit Counter