29 Temmuz 2009 Çarşamba

SUB-MOON OPERASYONU /

Bu gizli amerikan operasyonunu ilk olarak ismiyle birlikte sorgulayın sitesinde açıklıyorum. Bu operasyon TSK personelini ve TSK 'ni Türk Halkının gözünden düşürme ve sonuç olarak da TSK sindirmek ve etkisiz hale getirme operasyonudur. Ergenekon denilen uyduruk ve komplo davanın teknik desteği buradan sağlanmaktadır .

Bu operasyonla Türk Silahlı Kuvvetlerinde tüm kilit noktalarda bulunan personelin özellikle de harp okulları komutanlarının ve generallerin yüksek teknoloji içeren hassas dinleme cihazlarıyla 24 saat dinlenmesi ve izlenmesidir . Bu operasyonun ilk kurbanı 2006 yılında Kara Harp Okulu Komutanı Tümgeneral Reha Taşkesen olmuştur . Daha sonra bu operasyon hız kesmeden devam etmiş en az 6 general istifa etmek zorunda kalmıştır. Bazı generallerin ses kayıtları internete kadar düşürülmüştür.

Şu anda GNK Başkanı Başbuğ ve kuvvet komutanları uzaydan uydu ile gece gündüz izlenmekte ve attıkları her adım Küba devlet başkanı Castro gibi kayda alınmaktadır . Pentagonda duvar ekranında GNK Başkanının ve kuvvet komutanlarının attığı her adım konuşmalarıyla birlikte izlenmektedir . Genelkurmay karargahı içinde konuşulanlar , internet , telefon ve faks görüşmeleri ve haberleşmesi yüksek teknoloji cihazlarla 24 saat kayda alınıp takip edilmektedir .

GNK bu konuda karşı tedbirlerini çoktan geliştirmiştir , fakat yine de düşman önemli adımlar attı. Bundan sonra daha dikkatli olunmalıdır .

Aynı şekilde , CHP binası , Anayasa ve Yargıtay binası ve hakimleri de 24 saat izlenmektedir . Ortam dinlenmesi yapılmaktadır . Ayrıca istenilen kişilerin banka hesapları da belirli aralıklarla kontrol edilmektedir .
Beyaz ve camları koyu renkli minibüslere özellikle dikkat edin . Kısaca çok uyanık olun .

Önemli konuşmalarınızı telefonla yapmayın , bir araya gelin ve bir kağıda yazarak yapın ,daha sonra da hemen kağıdı yakarak yok edin .

SU UYUR DÜŞMAN UYUMAZ
Counters
Hit Counter