3 Ağustos 2009 Pazartesi

YARGITAY -ANAYASA -DANIŞTAY HAKİM VE SAVCILARINA

akp denilen amerikan yapımı parti , Türkiye yi tayyip ve a.gül eliyle parçalayıp batılı düşmanlarımıza vermek için şuursuzca girişimlerde bulunuyor. Onca asker - vatandaş ve polisimizi şehit eden amerikan ve batı kuklası pkk ve sözüm ona elabaşının Türk Devleti tarafından muhatap alınması için resmen içişleri bakanlığı tarafından çalışma başlatılıyor.

Ne oldu Türkiye savaş mı kaybetti ? batının onca desteğine rağmen Türk Ordusunu yenip de pkk 1 cm kare toprak mı ele geçirdi veya pkk denilen amerikan ve işbirlikçi cani oluşum kuruluşunun hangi aşamasından bugüne kadar kürt vatandaşlarımızı temsil etti .

Kürt vatandaşlarımızın büyük ve ezici çoğunluğu pkk ya karşıdır . Fakat akp bilinçli şekilde kürt vatandaşlarımızı pkk nın kucağına itiyor ve onları temsil etmesini istiyor . Böylece pkk yı muhatap almakta kendini haklı çıkaracak .


Ey hakim ve savcılar yeter artık , hala görmüyormusunuz tayyip ve a.gül resmen bölücülük yaparak vatandaşlarımızı birbirine düşürmek istiyor , akp açıkça Anayasaya karşı çıkmaktan ve bölücülük suçundan kapatılmalıdır . Hatta dava bile açmaya gerek yoktur . Sabıkalı akp nin suçu artık sabittir.

Counters
Hit Counter