4 Ağustos 2009 Salı

GAZETELERDE TEK BİR SATIR YOK

Dün yani 4 Ağustos 2009 tarihinde Kaş'ın dibindeki bir adaya rum askerlerinin çıktığı ve bayrak diktikleri yazılmıştı. Bugün bakıyorum yani bir gün sonra konuyla ilgili günlük gazetelerde tek bir satır bile yok . Üstelik bu adada faaliyette bulunan rum askerlerin görüntülerini çeken Türk gazetecileri bu adadaki rum askerlerin yakalayıp saatlerce göz altında tutmalarına rağmen olayla ilgili haber yapılmamış. Yalnız HALKA VE OLAYLARA TERCÜMAN Gazetesini atlamayalım çünkü yunanın yine kaşıntısı tutmuş diye bir manşet atmış.

Sonuç şu , Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin , iktidardaki akp , askeri kanadın üst düzeyi , yargı mensupları , işadamları ve medyası tarafından tam ve net olarak yıkılması için el birliği edilmiş.

Ben başkaca bir açıklama getiremiyorum . Düşünüyorum yunanistan da Makedon sözüne tahammül edilmezken , Türkiye Cumhuriyeti resmen iktidar eliyle yıkılıyor , anayasası yok sayılıyor , buna ne yargı ses çıkarıyor ne de ordusu . Bakalım millet ne yapacak ne zaman bu şerefsiz uykudan uyanacak.

BÜTÜN KÖTÜLÜKLERİN ANASI AMERİKA VE İŞBİRLİKÇİLERİDİR .

Counters
Hit Counter