17 Ağustos 2009 Pazartesi

BÖLÜNME KREMİNİ YEDİRMEYE ÇALIŞIYORLAR

kenan evren ve turgut özal bunların ikisi de Türkiye nin parçalanmasını isteyen iki işbirlikçidir. İkisi de federalizm veya federasyondan çekinmeden söz edip savunmuşlardır.

Biri cumhurbaşkanı diğeri de başbakandı , pkk bu ikilinin zamanında ve bilgisi dahilinde kurulmuştur. Özellikle bu dönemde bazı güvenlik güçlerince 1984 sonra kürt vatandaşlarımıza kötü davranılarak pkk nın kucağına atılmıştır . Yine özellikle kürtçe 12 eylül de yasaklanarak , böylece pkk nın güçlenmesi ve siyasi amaçlarının oluşturulması sağlanmıştır.

Fakat şerefli Türk Subayları 1990 ve 1999 yılları arasında onurlarıyla bu şer örgütle ve planlarla mücadele etmişler ve kesin olarak pkk yı yenmişlerdir . O günlerde bir günde onlarca şehit vermemize rağmen Türk Milleti yılmamış ve onurla bu mücadeleyi sürdürmüştür. Daha sonra da apo canisinin teslim alınmasıyla bu savaşı zaferle sonuçlandırmışlardır .

Bugüne gelince , akp ve zamanın gnk başkanı özkökle pkk ya yeniden güç kazandırılmış ve yeni bir ayaklanmaya göz yumulmuştur . özkök denilen adam da , evren ve özalın devamı yani federasyoncudur .

Bugün sanki TSK savaş kaybetmiş gibi , onursuzca ve kahbece bir dönem yaşanıyor , yani apo canisi ve pkk Türk Devleti tarafından utanmadan muhatap alınıyor .

Çözüm ve açılım Türkiye nin bölünüp , parçalanmasıdır . Anlaşılan akp hükümeti gibi askerin üst düzeyi de bu dayatmayı kabul etmiş gözüküyorlar . Eğer öyle olmasaydı TSK 200 bin kişilik orduyla Irak ın kuzeyine kabus gibi çöker ve Kandil de ki tüm yılanların başını ezerdi . Kandil denilen yer , Türkiye sınırından 100 km uzakta ve TSK buraya ne yazık ki nihai bir müdahale de bulunamıyor .

Bugün tüm Irak da 135 bin amerikan askeri var , sen sınıra 200 bin Türk askerini yığ bakalım amerika korkudan ne yapacağını şaşırır . Habur Gümrük kapısını bir saatliğine veya İncirlik askeri üssünü bir gün kapat bakalım , amerika o gün o saat pkk yı tepsi içinde Türkiye ye teslim eder . Nerede bunları yapacak vatan evladı hepsi amerikan uşağı olmuş .

Bu kahbe sürece yani pkk nın ve elebaşının Türk Devleti tarafından muhatap alınmasına asıl kürt vatandaşlarımız üzülüyorlar ve kahroluyorlar .

Aziz Şehit ve Gazilerimizin kanları boğazlarına kadar iktidarın - siyasilerin - hakimlerin -savcıların ve bazı askeri yetkililerin ellerine yüzlerine bulaşmıştır . Umarım bu onurlu kanda boğulursunuz .

Counters
Hit Counter