9 Ağustos 2009 Pazar

CUMHURBAŞKANI DA PKK LAŞIRSA

Bir ülkenin cumhurbaşkanı yani 1 numarası temsil ettiği ülkenin anayasasına karşı .
Dünyada Türkiye den başka böyle bir ülke var mı ?
Kürt vatandaşlarımız bakıyorlar ki devleti yönetenler çoktan pkk laşmış . Şimdi bu insanlar ne yapacak .


Adam Güroymak 'ı " Norşin" olarak söylüyor ve halkı selamlıyor .

Ve bu adamın yanında subay var , emir subayı, ben bu subayın yerinde olsam cumhurbaşkanını anayasaya karşı gelmekten uyarırdım , Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde Norşin diye bir yer olmadığını söylerdim , eğer itiraz edecek olursa da çeker silahımı vururdum .

Bir ülke kıblesini nasıl bu kadar şaşırır kendini kaybeder ve inkar eder . Bunların bir cezası olmalı hem de en ağırından .

Hatay'da, terör örgütü mensupları devriye görevi yapan askerlere silahlı saldırıda bulundu.

Alınan bilgiye göre, Antakya'nın merkeze bağlı Karlısu beldesi yakınlarındaki askeri radar mıntıkasında, devreyi görevi yapan askerlere, terör örgütü mensuplarınca ateş açıldı.

Askerlerden Yusuf Tiryakioğlu şehit olurken, Cüneyt Sevinçkan yaralandı. Yaralı asker Antakya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 8 Ağustos 2009

Bu Aziz Şehidimizin ve diğer Şehit ve Gazilerimizin ailelerine ve kendilerine ne anlatacaksınız .

amerikanın kucağına öyle oturmuşunuz ki , zevk den dört köşesiniz , amerikaya diyemiyorsunuz Kandili boşalt yoksa ben gelir boşaltırım diye , zevk her tarafınızı sarmış , hücrelerinize işlemiş. Onun yerine amerikanın emirlerini yerine getirmek çok daha kolay . Tabi kuçakta zevk almak varken ne diye gidip Kandili yok edeceksin nasıl olsa hayatlarını kaybeden genç fidanlar Mehmetçikler sizin çocuklarınız değil .

pkk kuruluşundan bugüne kadar ne zaman kürt vatandaşlarımızı temsil etti de pkk yı muhatap alıyorsunuz ,

Kandil Dağın da ve çevresinde 5 bin eli silahlı pkk lı olduğu sürece hangi açılımı yapsan bir sonuç alamazsın .

Bugüne kadar onca af yasası -eve dönüş yasası çıktı sonuç ne oldu hüsran , eve gelip dinlendiler sonra tekrar silaha sarılıp dağa çıktılar .

Kürt vatandaşlarımızın istekleri sıradan vatandaşlarımız gibi aş-iş -eğitim - yol -sağlık-köprü ve hepsinden önemlisi pkk ya boyun eğmeyen bir devlet .

Umarım en kısa sürede vatan hainleri cezalarını bulur.

Counters
Hit Counter