7 Temmuz 2009 Salı

SAVCILAR NEREDESİNİZ TESLİM Mİ ALINDINIZ

yüzyılın projesi akp = Türkiye Cumhuriyeti ni yıkma projesi , made in england+usa+israil+ taşeron akp

ab uyum ayağına Türkiye Cumhuriyeti yıkılıyor yerine hıristo+yahudi cumhuriyeti kuruluyor , sanmayın ki islam devleti kuruluyor .

2010 hoşgeldin fetullah cumhuriyeti
Bu milletin parasıyla okuyan ve ne yazık ki bu millete ve devlete ihanet etmekte akp den bir farkı kalmayan cumhuriyet savcıları nankörlük ve ihanet sizleri de mi kollarına sardı.

Adalet bakanı açıklıyor 25 değil 40 savcı ve hakimi dinliyoruz . Şimdi sivil yargı bağımsız mı oluyor , yani bunun adı demokrasi mi , böyle bir olay dünyanın hangi ülkesinde meydana gelse o hükümet iktidarda bir dakika bile kalamaz .

SAYIN SAVCILAR ,

OTURUN OTURUN SICAK KOLTUKLARINIZDA

İYİ SEYİRLER , ÇAYLAR NASIL OLSA DEVLETTEN

BAKALIM amerikaya+fetoya+tayyipe HİZMETTE KİM BİRİNCİ OLACAK ,

Hakkında cumhuriyeti yıkıp yerine din devleti kurmaktan resmen suçlu bulunan akp hala iktidarda olup cumhuriyetimizi yıkacak kanunları israrla birbiri ardına çıkarmaya , sizlerde seyretmeye devam ediyorsunuz .

Bakın mayınlı arazilerin , temizleniyor bahanesiyle yabancı bir devlete verilmesi , 50 yıl ne demek , var mı gayrimenkulünü veya toprağını 50 yıl kiraya veren , bunun adı Türk Topraklarını resmen düşmana teslim etmektir . Danıştay’ın “YÜRÜTMENİN DURDURULMASI” Kararına rağmen . Nereden bakarsanız bakın akp nin çıkardığı yasalar tamamen anayasaya aykırıdır .

Askerlerin sivil mahkemede yargılanması , bu yasa neyi amaçlıyor , resmen anayasaya aykırı olmasına rağmen .

ruhban okulunun açılması , yani MEB kontrol edemediği bir okul , sıra sonra diğer okullarımıza mı gelecek ,

Tek başına DENİZ FENERİ yolsuzluğu ve akp nin kuruluşuna gurbetçilerden toplanan paraların aktarılması .

Daha neyi bekliyorsunuz , adamların Türkiye Cumhuriyetini yıktık yerine din devleti kurduk demesini mi . Bakın burayı atlamayın, akp tayfası Müslüman falan değil, hepsi gizli hıristiyandır . Dini sömürerek ve siyasete alet ederek , Türkiye Cumhuriyetini yabancılarla işbirliği yaparak yıkmak için kullanıyorlar .

Kıbrıs da neler oluyor , yapmayın artık , bu kadar nankörlük yeter , onca şehidin ve gazimizin adına yeter .

Taşşaklı bir savcı çıkacak ve akp nin sadece çıkardığı bu yasalar nedeniyle , bırakın deniz fenerinden akp nin kurulması için gelen paraları , sadece çıkardığı bu son yasalarla anayasaya aykırı davrandığı için resmen kapatacaktır , kapatma davası bile açmayacak .

Peki bunlar yapılmasa ne mi olacak , bakın akp nin hedefi belli , amerikadan ve ab aldığı güçle bu hedefe yani Türkiye Cumhuriyeti ni yıkma ve yerine din devleti kurma hedefine doğru gidecektir . Bu süreçte en ufak bir gerileme göstermeyecektir . Bunun sonucu Türkiye de çok büyük bir kargaşa yaşanacak , nankörlüğünüz ve korkmanız bu na değer mi .

Adamlar hakim ve savcıları resmen dinlediklerini ilan ediyorlar , bu durum bile bu hükümetin meşruluğunu yitirdiğinin kanıtıdır . Ergenekon denilen uyduruk dava resmen din gibi hukukun da siyasete alet edildiği ve Türkiye nin birliğinden , bütünlüğünden ve cumhuriyetten yana olanların susturulması ve sindirilmesi davasıdır .

Tebrik ederim sayın cumhuriyet savcıları , çok güzel izleyicisiniz ! Koskoca bir ülke bir kaç vatan haini ve işbirlikçi sayesinde yok ediliyor .

Ey savcılar aldığınız paralar haram olsun , o sıcak koltuklar inşallah sizleri boğar.
TÜRKİYE CUMHURİYETİ Nİ KORUYAN KANUNLARI UYGULASANIZ YETERDİ .
Counters
Hit Counter