21 Mayıs 2009 Perşembe

BÖYLE İHANET GÖRÜLMEDİ

Bir taraftan Suriye ile iyi ilişkiler içindeymiş gibi davranacaksınız bir taraftan da israili Suriye ye kuzeyden de komşu yapacaksınız .

Bakın Suriye ile ortak askeri tatbikatlar yapıyoruz , tayyip ve gül her fırsatta Suriye 'ye gidiyorlar , ilişkilerimiz son derece iyi . Bu gözüken bir durum fakat zahiri . Suriye ye de ihanet ediliyor .

Emir derinlerden ve büyük yerden akp li vekiller resmen kuşatma ve baskı altındalar. Suriye sınırındaki araziler mayından temizleniyor bahanesiyle israile verilmeye çalışılıyor.

Bu ülke kendi döşediği mayını temizlemekten aciz mi ? Ordusunun mayın temizleme kabiliyeti mi yok . Koskoca ordu kendi döşediği mayını temizlemekten aciz mi ? Onca asker ne için para alır ?

Oldu olacak pkk lı teröristlere para verin de onlar bu işi kısa sürede yapsınlar !

İşin bir başka boyutu ise mayından temizlenecek toprakların israile verilmesi , ne ilgisi var . Mayın temizleme işi ayrı toprağını verme işi ayrı . Anlaşılıyor ki bir vatan toprağı israile verilecek mayınlar da işin bahanesi .. Toprağını niye veriyorsun üstelik öyle üç beş yıl değil 50 yıl akıl alır gibi değil.

Akıl alıyor , akp yani tayyip ve gül Türkiye yi bölüp parçalamak için iş başına yani iktidara getirildi onlarda vakit geçirmeden bu görevlerini yapıyorlar .

Peki Türk Ordusu bu ihanetler karşısında ne yapıyor ?

yunanistan da nato çerçevesinde bir Türk generali görev aldı diye yer yerinden oynadı . Utanın diyeceğim ama anlaşılan utanacak yüz de kalmamış .

Ulan bu millet öldü mü bitti mi!

" Doğruyu bulmak zeka ve bilgi meselesinden çok kişilik ve ahlak sorunudur "



Counters
Hit Counter