26 Mayıs 2009 Salı

BUGÜN 26 MAYIS 2009 BİR ŞEHİT HABERİ DAHA

TUNCELİ'de PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada bir uzman çavuş şehit oldu, bir asker de yaralandı.

Hayatlarını kaybeden bu evlatlarımız sizin çocuklarınız değil nasıl olsa , fazla söze gerek yok , yine de kısa da olsa yazacağım.

Bu acılara ne yazık ki ordumuzu yönetenlerin en üstü izin vermekte göz yummaktadır . Sivil mivil hükümet -idare yalan kardeşim . 12 Martta -12 Eylül de amerika emriyle darbe yapanlar , bunca vatan evladı gözlerimizin önünde her gün hayatlarını kaybederken ne yapıyorlar . Milleti oyalamak için yalandan ve üstelik de pkk yı destekleyen amerika ile koordinatörlük kuruyorlar . Şaka gibi .

Gözünüzün içine soka soka elin oğlu kandile gidiyor elebaşlarıyla görüşüyor , dost ve müttefik , stratejik ortak dediğiniz amerika Irak da bu cani örgüte karşı kılını kıpırdatmıyor . Sen ise amerikaya İncirlik Üssünden her türlü yardım ve desteği vermeye devam ediyorsun .

Bunları boşverin , kardeşim ordunun subayları kendinize gelin , her gün silah arkadaşlarınız hayatlarını kaybediyor , bu olayların binde biri her hangi bir ülkede olsa ne başbakan ne gnk başkanı kalırdı .

Kardeşim kaderinize el koyun . Bırakın demokrasi kandırmacasını . tayyip deniz fenerinden - gemiciklerden - sünnette takılan takılardan yargılanmaz , sorgulanmaz , Gül denilen şahıs yüz kızartıcı suçtan yargılanmaz daha niceleri bu mu şimdi demokrasi . Bu demokrasi kandırmacasıyla koskoca millet baskı altında tutuluyor .

Yeter lan diyecek bir vatan evladı yok mu , şer güç Irak ın içinde sen burada çalı -çırpıyla uğraşıyorsun , vatan evlatlarını peşi sıra her gün toprağa veriyorsun . Yeter deyin artık .

Adam kalkmış tarihin hiç bir noktasında ırkçılık yapmamış koskoca Türk Milletine faşist diyor , utanmaz işbirlikçi , emperyalist uşağı . Eğer Türk Milleti ırkçılık yapsaydı senin gibi rumla , ermeni bu milletin başına bela olmazlardı .

Kimse suçlu değil bu acımasız olayları seyreden ordunun başındakiler suçludur.

Kafayı hükümete değil , hükümet zaten amerikanın uşağı , kafayı doğrudan amerikaya tutacaksın . Tek dayandığın güç Türk Milleti olacak , bu aziz millete bir güven bak bakalım dünya o zaman bu zalimlerden nasıl kurtulacak .

Mustafa Kemal Atatürk 'ün dışında bugüne kadar bu aziz millete güvenen bir adam ne yazık ki gelmedi . İşte bütün belalar da başımıza bu yüzden geliyor .



Counters
Hit Counter