29 Mayıs 2009 Cuma

SORACAKSIN - SORGULAYACAKSIN


Takım komutanı bölük komutanına , bölük komutanı tabur komutanına, tabur komutanı alay komutanına , alay komutanı tugay komutanına , tugay komutanı tümen komutanına , tümen komutanı kolordu komutanına,kolordu komutanı ordu komutanına, ordu komutanı , kuvvet komutanlarına ve gnk başkanına soracaktır.

Bu fidan gibi evlatlarımızı niye ardı sıra toprağa veriyoruz .Niye silah arkadaşlarımızın katledilmesine sessiz kalıyoruz , şer örgütün asıl kaynağını yok edemiyoruz . Bu koskoca ordu ne için var , silah arkadaşlarımızın ölümlerinden hükümetin izlediği teslimiyet ve açılım politikaları sorumludur , TRT şeşbeşlerle bu işler çözülmüyor . Daha neyi bekliyorsunuz , amerika denilen ülke Irak ın kuzeyinde bu canileri koruyor ve kolluyor görmüyormusunuz , yoksa korkunuzdan görmek mi istemiyorsunuz .

İşte bütün bu soruları komutanlarınıza soracaksınız cevap alamıyor ve gereğini yapmıyorlarsa onları ordan indireceksiniz . Atatürk de bunu yapmıştı . En büyük komutan Atatürk 'tür ve emirleri hala geçerlidir .

Vatandaşlar akp hükümetine soracaklar , sorgulayacaklar niye ve kime teslim oldunuz , bu şehitlerin sorumlusu sizsiniz , iktidarın nimetlerinden faydalandığınız gibi icraatlarınızdan da sorumlusunuz . Batının ve amerikanın politikaları ve dayatmaları nedeniyle evlatlarımızı kaybediyoruz. Açılım adı altında Türkiye yi yok ediyorsunuz , her gün şehitler veriyoruz , bunların bedelini ödemelisiniz .

Millet olarak bu soruları sormaz ve gereğini yapmazsak her gün evlatlarımızı toprağa veririz . İktidardakiler de o sıcak koltuklarında oturmaya ve keyiflerini sürmeye devam ederler .

Bütün bu acıların sorumlusu o zaman başımızdakileri iktidardan indirmeyen bizler oluruz.

Counters
Hit Counter