9 Mayıs 2009 Cumartesi

BÜTÜN KÖTÜLÜKLERİN ANASI AMERİKADIR

Yeni kıtanın yani sonradan adına amerika denilen toprakların asıl sahipleri olan Kızılderilileri katletmiştir .
Zavallı zencileri Afrika dan söküp zorla yeni kıtaya getirip yıllarca köle olarak kullanmış , tecavüz etmiş ve öldürmüştür .
Japonya ya atom bombasını atmış ve masum 200 binden fazla sivil insanı katletmiştir .
Vietnam 'da 3 milyondan fazla sivil masum halkı öldürmüştür .
Irak da 3 milyona yakın sivil insanı katletmiş , işkenceler yapmış , göçe zorlamıştır .
Afganistan da daha bugün amerika canisi 147 sivili katletmiştir ,

Türkiye de ise amerika denilen cani oluşum , 12 Martı - 1 Mayıs katliamını - Çorum, Maraş katliamlarını ve 12 Eylülü yapmıştır . Diplomatlarımızı ermenilere katlettirmiştir . Yerli işbirlikçilerle pkk yı kurmuştur . Bahriye Üçok ları , Uğur Mumcu ları , Necip Hablemitoğul larını , Taner Kışlalıları, Muammer Aksoy ları , Eşref Bitlis leri , Hrant Dinki ve ismini sayamadığım Atatürk çü , milliyetçi/ulusalcı Türkiye nin bağımsızlığından yana olan aydınlarına suikastlar düzenlemiş ve katletmiştir.


Baktılar Atatürk'çüleri katletmekle bitmiyor,bugünde Ergenekon denilen uyduruk davayla yine Türkiye nin milliyetçi/ulusalcı gerçek aydınlarını toptan tutuklayıp hapislere atmıştır.


Nerdesiniz liboş faşolar niye sesiniz çıkmaz , bunca işlenen caniliğe ve insanlık suçlarına tepkisiz kalırsınız . Çünkü sizler ruhlarınızı satmış aşağılık birer mahluksunuz .

akp iktidarı ve karar alıcıları , karayılan denilen piyon 75 km ilerinizde can almaya devam ediyor , neden susturamıyorsunuz, önünüze gelenin telefonlarını dinliyor , takip ediyorsunuz da askerimizi katleden bu piyonu niye izleyemiyorsunuz . İki tarafta karayılan da sizde amerikaya hizmet ediyorsunuz . Tabi bir tarafınız üç buçuk atar , bu cani piyon hizmetkarlığını yaptığınız amerikanın korumasında da onun için dokunamazsınız.

Her şeyi bu millet biliyor , merak etmeyin uyumuyor ve uyutamayacaksınız da , kazanamayacaksınız da .


Kötülüklerin anasını durdurmak için 1 saat İncirlik üssünü amerikaya kapatın o anda karayılanı da pkk yı da tarihten silerler , nerede husyeleri bir batman çekecek vatan evlatları.

Türkiye yi yöneten siyasi iktidar ve karar alıcıları hepsi satın alınmış , sindirilmiş ve teslim alınmıştır .


Kötülüklerin anası amerikadır , ondan daha kötü olan da amerikaya hizmet edenlerdir .

önce guantanamo vardı
sonra EBU GARİP,
şimdi SİLİVRİ var ,



Counters
Hit Counter