6 Mayıs 2009 Çarşamba

NABUKO - ENERJİ AKIMI VE BOŞA TIRMALAMALAR

akp iktidarı ve Türkiye nin karar alıcılarının amerikanın kucağında ki boşa çabaları , Rusya yı yenemezsiniz ,
bu coğrafyada Türkiye vardır ama amerika ile hareket eden bir Türkiye sıfırla çarpılmış Türkiye dir .

Aklınızca enerji kaynaklarını Rusya dan bağımsız hale getirmeye çalışıyorsunuz beyhude ,

Bugün ermenistan kapısının açılmaya çalışılıp Azeri Türk kardeşlerimizin silinmesi ve gürcistan da yapılan ve bir utanç olan Türkiye nin de katıldığı nato tatbikatı tamamen amerikanın oyunudur .Türkiye yine piyonluğuna son hız devam ediyor , öbeme kuklasının arkasında derin siyon çalışıyor...

Bu coğrafyanın hakimlerinden biri Rusya dır . Rusya sız bu coğrafyada parmağınızı oynatamazsınız .

Şu anda el altından çok büyük bir savaş bölgemizde yaşanıyor. Türkiye fedai olarak KULLANILIYOR , gizli eller bu savaşı yönetiyor , birinci dünya savaşına katılması için zorlanan Osmanlı Devleti savaş sonunda mağlup ilan edilerek yıkıldı ve parçalandı . Şimdi aynı taktik günümüzde uygulanıyor . Türkiye Cumhuriyeti komşularıyla batı adına nato kisvesi altında savaştırılarak sonunda parçalanması hedeflenmiştir. Batı bu kirli savaşın sonunda Rusya ve İran ı aklınca etkisizleştirmiş ve Türkiye yi de parçalamış olacaktır.
Ne işimiz var Gürcistan la ortak askeri tatbikatta , Azeri toprakları işgal altında , her gün Türkiye de şehitler veriyoruz , Irak ın kuzeyinde pkk amerikanın gözetiminde barınıyor . kimse kılını kıpırdatmıyor.

nato demek amerika ve çıkarları demektir . Kendimizi nato diye avutmayalım.

Akıllanın , birileri de sorgulasın.......





Counters
Hit Counter