22 Mayıs 2009 Cuma

İHANETLER ZİNCİRİNE DEVAM

Bakın apo kuklasının zamanında Suriye den alınması için kıçımı yırttım . Binlerce insanımız hayatlarını kaybetti . Osmanlı nın bir eyaleti olan Suriye den bu kuklayı almak için 15 yıl beklediler . Olayın iç yüzünü kısaca anlatayım ( sorgu.tr.gg ve bu sitede yazılanları okumuşsanız tarihsel dizilimi çok kolay görürsünüz) pkk yerli işbirlikçiler ve amerika ortaklığında Türkiye nin parçalanması için kuruldu . Bu durumdan evren ve özal da haberdardır . Fakat bu olay o kadar kolay değildi . pkk ile denemedikleri yöntem kalmadı , yeri geldi olaylar ayaklarına dolandı . Çekiç ve çevik güç harekatlarıyla ki bunlar mini amerikan tezkereleriydi . Bu izinleri veren hükümetler ihanetin halkalarıydı.

pkk azması ve akan kanda bu hükümetlerin payı büyüktür . Neticede amerikanın büyük fotoğraftaki Irak opersyonunun sırası geldi . Tabi bölgemizde amerikanın yapacağı her hareket için Türkiye ye kaçınılmaz ihtiyacı vardır . Irak a yapılacak saldırıda plan dahilinde Türkiye nin desteğini sorunsuz almak için pkk şimdilik kaydıyla dondurucuya konuldu. Yani apo kuklasının ayak altında olması istenmedi .


Bakmayın öyle atilla ateşin Suriye sınırında yağdığına gürlediğine ,
amerika dedi ki " yav bu apo yu niye Suriye den çıkarmıyorsunuz " , bizimkiler şaşırdı ,
nasıl olacak ,
bakın hemen Suriye sınırında İskenderun da bir nato tatbikatı ( Dynamic Mix - 98 Tatbikatı ) düzenleyeceğiz ,sizde gidin sınırdan Suriye yi tehdit edin ..

Olay aynen böyle olmuştur , bakın o tarihte İskenderun da yapılan bir nato kısmi tatbikatı var mı yok mu ?

Neyse amerikanın verdiği destekle apo Suriye den çıkarıldı ve idam edilmemek kaydıyla Türkiye ye teslim edildi . Hatırlayın pkk olayları birden bıçakla kesilmiş gibi sona erdi . Millet gerçekten de rahatlamıştı , ta ki akp nin iktidara getirilmesine ve amerikanın Irak a saldırısına kadar . Bu tarihten sonra pkk yine dondurucudan çıkarıldı ve vizyona sürüldü, bugün durum malüm.

Şaşırmayın akp iktidarı ve askeri kanatın en üst düzeyi amerikanın kayıtsız şartsız emrindedirler. Türkiye yi parçalamaya dünden hazırlar , yalnız zamansız bir hareket yaparız da altında kalırız diye temkinli hareket ediyorlar . Tabi yine bir Mustafa Kemal / Kazım Karabekir / Fevzi Çakmak çıkar diye de altlarına yapıyorlar .

Türk ordusunun görev yarıçapı 2000 km dir . Yani topraklarından 2000 km uzağa kadar gidip askeri operasyonlar yapabilir ve geri dönebilirler . Bu şu demek , topraklarından 2000 km uzağa herhangi bir coğrafyaya askerlerini uçar birlik ve havadan indirme harekatlarıyla ulaştırabilir , operasyonlar yapabilir ve tekrar askerlerini geriye getirebilir . Bu güç komşularımız Rusya ve İran la yapılacak olan nihai savaş için bekletiliyor.

Bütün bunları yalanlayan biri varsa alnını karışlarım .

Bugün gelinen noktada Türk Anadolu toprakları amerikanın emrindedir . Bakın amerika şöyle demiştir benimle savaşaçakmısın hayır o halde bunca güce ne gerek var . Bu güç zamanı gelince dediğim gibi komşularımızla savaşmak için bekletiliyor.


Sözüm ona onca stratejist ve bilim adamımız var , beyinleri hücrelerine kadar tutsak alınmış . Türkiye nin bu saatten sonra nato da ne işi var diye soramıyorlar , sorgulayamıyorlar . Sovyetler Birliği dağılmış , Çarlık Rusyası da yok karşımızda o halde ne işimiz var bizim nato da . Bir sorun ve sorgulayın o beyinleriniz ne işe yarar. Anlaşılan beyinler uşak edilmiş . Başka türlü açıklamak mümkün mü.

Dikkat edin pkk denilen şer oluşum sınırımızdan en fazla 100 km uzakta ve buraya en ufak bir operasyon yapılmıyor . İşte burasını lütfen sorun -sorgulayın -sorumluların yakalarına yapışın . Yurt içinde operasyonlarla milleti oyalıyorlar . Arada birde Irak ın kuzeyine hava harekatları düzenleyerek bu oyalamaya devam ediliyor . Bunca düzenlenen hava harekatının bir sonuç getirmediği de görülmüştür . Hava harekatları nihai harekat olan kara harekatının bir unsuru olabilir beraber yapıldığında kalıcı sonuç getirir.

100km ötemizde şer örgütün elebaşlarıyla herkes görüşebiliyor , fakat koskoca Türk ordusu ve hükümet bütün bunları çok güzel izliyor .Taşeron örgütün kökleri ve gövdesi Irak ın kuzeyinde yuvalanmış , Türkiye içinde dalları ve yapraklarıyla uğraşıyoruz .

Bu tip örgütler herkes bilir ki elebaşları yakalanınca darmadağın olur gider , fakat bu konuda da en ufak ne özel ne de tüzel bir girişim yok . Burada pkk ve amerika silahlı güçleri koyun koyuna Türkiye halkına bela olmaya devam ediyorlar .

Her zaman söylüyorum burada vebal işte bu birlikteliği seyredenlerindir.
pkk nın sözüm ona baskısıyla açılım -fırsat adı altında Türk Milleti ne parçalanmayı , bölünmeyi yedirmeye çalışıyorlar . Ne yaparsanız yapın ister af çıkarın , ister Ne Mutlu Türküm Yazısını kaldırın , hatta anayasaya kürtçeyi de ekleyin , yine de bir sonuç elde edilmeyecektir . Ta k i Türkiye Cumhuriyeti ortadan kalkmadıkça . Biliyorum ihanet de bunun için var .

Bütün oyun amerikanın bölgedeki ulusal çıkarları ve israilin güvenliğidir . Bu büyük fotoğrafı görürseniz olayların seyrini daha rahat anlarsınız .

Bu yüce millet ezelden beri Pir Sultan Abdal /Köroğlu / Karacaoğlan/ Mahzuni ve niceleri ,

Celali isyanları boşa çıkmadı , boşa çıkmadı Mustafa Kemal Samsun 'a


NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Counters
Hit Counter