30 Haziran 2009 Salı

BIRAKIN ALBAYI TEK BİR ERİ VERMEM

Size bir şey söyleyeceğim , gece yarısı hırsızlık yapılarak akp nin TSK ile ilgili çıkardığı kanunu askeri terimle açıklarsak , kıyı yumuşatma harekatıdır . Asıl ve nihai saldırılar bundan sonra gelecektir .

Siz bedel ödeseniz iyi , sizlerin basiretsizliği yüzünden koskoca bir millet bedel ödüyor , eğer adam olsaydınız bugüne kadar tek bir askeri personeli fetullah savcılarına vermezdiniz . Yine adam olsaydınız bugün MGK da tayyipin ve gülün yüzüne istifa dilekçeni atardın ve , sıkıysa bırakın albayı tek bir eri dahi size vermem derdim ve toplantıyı terk ederdim .

Ne oldu saatlerce toplandınız , değişen hiç bir şey olmayacak en geç bir ay içinde gnk başkanını ve istedikleri kuvvet komutanını savcı önüne çıkaracaklar veya görevden alacaklar .

akp iktidarda kaldığı her saniye Türkiye Cumhuriyeti 'nin karanlığa ve yok oluşa doğru gidişi demektir , bu durumdan yüksek mahkeme hakimleri kadar , askeri karar alıcılar da sorumludur .

Bir daha yazıyorum , akp hakkında cumhuriyeti yıkmaktan ve dini siyasete alet ederek rejim değişikliği yapmaktan suçlu bulunmuş bir partidir . Bu partinin hala iktidarda kalması ve icraatler yapması , YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE .

tayyip hakkında onlarca yolsuzluk dosyası olan sabıkalı biridir , gülün cumhuriyetimiz hakkındaki söylemleri belli ve yine hakkında kayıp tirilyon davasından sanık ve şüphelidir . akp hükümeti , özelleştirmelerden , ofere , mayın yasasına , deniz fenerine kadar daha bir çok konuda anayasaya aykırı icraatler yapmış bir hükümettir .

Hedeflerinin Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmak ve yerine uyduruk bir din devleti kurmak olduğu artık gün gibi açıkken , üstelik mahkeme tarafından dini siyasete alet etmekten suçlu bulunduğu halde bu akp hükümeti hala iktidarda ve cumhuriyetimizin dibine dinamit koyan yasaları israrla çıkarmaya devam etmektedirler.

Böyle bir hükümet ve sahiplerinin iktidarda kalması kimin ayıbıdır . Ayıptan öte bu hayasızlığa ve yasasızlığa sizlerde mi ortaksınız , nedir bu . Yok mu bu milletin parasıyla okumuş , bu millete ve devlete hainlik ve nankörlük etmeyecek bir savcı veya askeri bir yetkili , beter olun , ne diyeyim daha .

Pisliğin üzerinde oturanlar hükümet ediyor ,

asıl suçlular buna göz yuman ve seyredenlerdir .

YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE

Counters
Hit Counter