24 Haziran 2009 Çarşamba

İHSAN ÖZKES' İ KUTLARIM

SAYIN İHSAN ÖZKES , dinimizi istismar edenlere karşı yapmış olduğunuz konuşma ve almış olduğunuz bu tavırdan dolayı sizi canıyürekten kutlarım .

Ah keşke millet olarak , Menderes - Demirel - Özal- Çiller - M.Yılmaz- tayyip ve gül zincirini kırabilseydik . Türkiye nin 60 yıllık gündemine ağırlığını koyan ve etki eden bu sağ partilerin elebaşları , bu cumhuriyeti kuran Aziz Mustafa Kemal Atatürk ' e , dinimizi siyasete ve çıkarlarına alet ederek ihanet ve nankörlük etmişlerdir . Bugün Türkiye 'nin geldiği noktaya baktığımızda bunu daha net olarak umarım görüyorsunuzdur . amerikanın ve ab nin kıçında , yalvar yakar bir Türkiye . Türkiye bu durumda mı olmalıydı?

HİÇBİR PARTİ EŞİTTİR DİN OLAMAZ

Bazı partilerin dinsiz gibi gösterilmeye çalışıldığını savunan Özkes, "Yarın öbür gün partilerin olmayacaktır. Ancak, bu din sonsuza kadar var olacaktır. Müslümanlığı Saadet'ten veya AK Parti'den öğrenmedik. Hiçbir parti eşittir din olamaz. Hiçbir parti eşittir dinsizlik olamaz. 'Saadetli veya AK Partili olanlar cennetlik, CHPliler ise cehennemliktir' şeklinde saçma bir düşünce olamaz. Ama malesef bu ülkede böyle düşünceler oluşmuştur. Din istismarı toplumu bu hale getirmiştir" dedi.CHP'ye katılarak önemli bir görevde bulunduğunu kaydeden Özkes, "Dinin partiler üstü olduğunu ve hiçbir partinin dini tekelinde tutamayacağını göstermiş oluyorum" şeklinde konuştu.

Atatürk'ün kurduğu cumhuriyette yaşayan aydın biri olduğunu ve Kur'an ve Sünnet'e dayalı olarak yaşadığını ifade eden emekli imam Özkes, CHP'de bulnmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Çok partili döneme geçildikten sonra din istismarının arttığını savunan Özkes, "Bir din adamının CHP'ye girişi yadırganır bir hale geldi. Bu da gösteriyor ki Türkiye Cumhuriyeti'nin kazanımları kaybedildi"

Counters
Hit Counter