27 Haziran 2009 Cumartesi

HALA ANLAYAMADINIZ MI BU NE SAFLIK YUH BE

1- Başbakanla yaklaşık 2 saate yakın görüşme yapılıyor , hemen ardından başbakan savcılığa suç duyurusunda bulunuyor , bunun anlamı "bana hikaye anlatma , seni sallamıyorum" demektir .
2- Söz konusu denizci albayla ilgili askeri savcılığın kovuşturmaya yer yok demesine rağmen ve GNK Başkanının basını bilgilendirme toplantısının hemen ardından sivil savcı sorgulamak için albayı istiyor .
3- Bugün gece yarısı çıkan yasayla da artık askeri personeli sivil savcı ve hakimler sorgulayacak ve yargılayacaklardır .

Bu saatten sonra işin kışkırtması , tahriklere kapılması mı kalmış , amerika resmen Türk Silahlı Kuvvetleri 'nde kendi komuta kademesini oluşturma çabası içinde . İktidarı kendine göre şekillendirdi . Şimdi sıra bugüne kadar başaramadığı TSK da . Bakın akp bir gecede çıkardığı yasayla artık tüm silahlı kuvvetler personelini savcı öz gibi fettullah tayfası savcıların önünde hazırola çekecektir . Bu gelişme aslında çok önemlidir . Burayı kimse atlamasın.

Artık pozisyonlarınızı değiştirin , yok biz amerikanın şekillendirmesini istiyoruz diyorsanız , onu bilmem , fakat bu süreç çok acımasız olacaktır . Bundan sonra daha çok kağıt parçalarıyla hizaya çekilirsiniz ve sonunda oyun bittiğinde de şahla piyonu aynı kutuya koyarlar .

Çekinmeden ve geç kalmadan hükümete hazırol çekeceksin , bu hükümet üyelerinin hepsi başta mayın yasasıyla anayasaya karşı gelmiş durumdalar , DENİZ FENERİ ayrı bir konu , yolsuzluklar , bütün bunlar hükümetin sırtındayken gel gelelim tam tersi akp iktidarı TSK uyduruk ve aslı olmayan bir fotokopi kağıtla hizaya sokuyor .

Kardeşim artık kendinize gelin , adamlar resmen size yani Türk Milleti ne savaş açmış durumdalar . Cumhuriyetimizi yıkmak istiyorlar , demokrasi burada tayyip ve tayfasının aracı durumunda ve bu aracı da sayenizde çok güzel kullanıyorlar . İktidar amerikanın ve fetullahın arkasından Türk Ordusuna resmen geçiriyor . Sütre arkasından vuruyor , anlayabildiniz mi ?

Bilmiyorum aklınız başınıza nasıl gelecek . Darbeyse darbe de yapılır , iktidara el çektirmekse o da yapılabilir , bütün bunlar Türkiye Cumhuriyeti 'nin bekasından çok mu daha önemli .

Aslında darbeye de gerek yok vatansever cumhuriyet savcıları tayyip ve gül hakkındaki dokunulmazlıkları kaldırıp , mahkeme yolunu açsa yeter . Bakın bakalım bu adamların akşama kadar hesap vermekten vakitleri kalacak mı ...

NOT: Türkiye 'nin asimetrik psikolojik harple karşı karşıya olduğunu geç de olsa anlamak da önemli bir gelişmedir . Sanırım henüz anlamadıkları bu savaşı akp iktidarının , amerika + fetullah tayfasıyla el ele sürdürdükleridir . Yakında bunu da anlayacaklar da umarım çok geç kalınmaz . Yine de ilerleme var canım ...

Counters
Hit Counter