7 Haziran 2009 Pazar

SEVGİLİ SONER YALÇIN

Bugün gazetede çıkan bir yazında 15 yıl önceki faili meçhul cinayetlere dikkat çekiyorsun ve bu cinayetlerin kurbanlarından birinin eşi olan Pervin Buldan a hak verilmesi gerektiğini yazıyorsun . Aslında bu acılara amerika ve onun işbirlikçileri neden olmuştu desen daha doğru olurdu.

Ben de sana kısa bir hikaye anlatayım , Uğur Mumcu soğuk bir gün 24 Ocak 1993 de arabasına bindi ve arabasıyla birlikte havaya uçtu . Bu patlamaya amerikan yapımı C 4 plastik patlayıcı neden olmuştu . Geride acılı bir eş ve iki evlat bıraktı . Şimdi Güldal Mumcu vekil olarak görevini sürdüyor . Bu insanda kendine sorular soruyor . Bu sorular hiç bir zaman Türkiye nin birliğine bütünlüğüne ve kardeşliğe karşı çıkan sorular değil.

Faili meçhul mu arıyorsun , A.Taner Kışlalı , Necip Haplemitoğlu , Bahriye Üçok , Muammer Aksoy , Eşref Bitlis ve niceleri , bu aziz insanların arkasında da acılı eşler ve ne olduğunu anlayamayan bir o kadar da evlat var . Bu acılı insanlarımız da sorular soruyor . Hiç bir zaman bu sorular Türkiye nin birliğine , bütünlüğüne ve kardeşliğine karşı olmuyor .

Bu topraklara hepimizin borcu var , bu borcu , Pervin Buldan ı ve Güldal Mumcu yu gözü yaşlı bırakanların aynı aşağılık güçler yani amerika denilen caniler güruhu ve onun yerli işbirlikçileri olduğunu anlattıkça ve sergiledikçe ödeyeceğim , ödeyeceğiz .


Counters
Hit Counter