24 Haziran 2009 Çarşamba

YENİ BİR 27 MAYIS'TAN ÇOK AMA ÇOK KORKUYORLAR

Türk Ordusu'nun üzerine sistematik olarak , Şemdinli Davasından beri aralıksız gidilmesinin tek amacı akp denilen amerikan işbirlikcisi oluşumun ordu tarafından 27 Mayıs 1960 da olduğu gibi önünün kesilip , ASRIN PROJESİ denilen , önce Türkiye Cumhuriyeti ' nin parçalanması ve ardından da ordusunun kıvama getirilip komşularıyla amerika ve batının çıkarları için savaştırılması projesinin yarım kalmasından kortukları içindir .

Bakın 27 Mayıs 1960 gerçek anlamda Türk Ordusu'nun tek başına zamanın iktidar partisine bir müdahalesidir . O dönemde DP iktidarı da işi öyle boyutlara vardırmıştır ki , aynı bugünlere benzer , Türk Ordusu'na saldırı aynen sürmekte ve zamanın başbakanı " ben orduyu asteğmenlerle de yönetirim " diyebilmiştir.
Bugün akp ile gelinen nokta da benzerlikler taşımaktadır .

Her nekadar 27 Mayıs içine amerikayı sokmak isteseler bile bu kesinlikle doğru değildir . Fakat amerika Türkiye deki çıkarlarını gözardı edemeyeceği için kısa sürede olaya dahil olmuş ve Türk Ordusu' nu kazanma yoluna giderek ve nato yu da bahane ederek kendi çıkarlarını korumasını bilmiştir . Türk Ordusu 'nun gereğinde iktidara el koyma yeteneğini kendi çıkarları için 12 Mart 1971 ve 12 Eylül 1980 çekinmeden ve acımasızca kullanmıştır .


Kesinlikle amerika 27 Mayıs 1960 askeri darbesinin içinde yoktur . Dediğim gibi daha sonradan bu sürece sızmasını bir yılan gibi çok iyi bilmiştir.Sanki 27 Mayıs'ı amerika yaptırmış gibi propaganda yapmaktan da geri kalmamıştır .

Bugün cumhuriyet mitingleri ve Türk Ordusu'nun ve halkının ne zaman ne yapacağımı tam olarak kestiremediğinden , amerika ve batı çok korkmaktadır . Örneğin Kıbrıs Barış Harekatı' nı her türlü baskıya rağmen engelleyememiştir . Şimdi yapılanlar , yani Türk Ordusu'na karşı sürdürülen bu belden aşağı psikolojik savaş , akp nin son gaz cumhuriyeti yıkma sürecinde Türk Ordusu tarafından akp nin engellenmesi daha düzgün söylersek , cumhuriyetimize daha fazla zarar vermeden akp den iktidarı alarak yeni bir milli mutabakat hükümeti kurmasından çok ama çok korkmalarındandır.

Counters
Hit Counter