16 Haziran 2009 Salı

UTANMAZLIK ŞURDA

Bilinen ve belli olan şu ki , uydurma ve saçma sapan belgelerle TSK üzerinde psikolojik harp ve baskı uygulanıyor. Öncelikle bir başbakanın böyle oyunlara izin vermesi sanki ortada bir belge varmış gibi , bahaneyle -fırsatçılıkla TSK üzerinde baskı oluşturmaya çalışması böyle bir belgeyi ciddiye alması öncelikle utanmazlıktır .

Her şeyden önce TSK başbakanın ve hükümetin savunması gerekir . Fakat öyle değil de sanki TSK başka bir ülkenin ordusuymuş gibi fırsat buldukça başbakan ve hükümet orduya geçiriyor ve üzerinde baskı kurmaya çalışıyor . İşte utanmazlık budur .

Gelelim madalyonun diğer yüzüne , Ergenekon sanıklarının , amerikadan tahrikli bu operasyon başladığında söyledikleri bir söz vardı , " hedef Türk Ordusu " diye , çünkü bu sanıklara sorulan sorular tamamen , Türk Ordusuyla ilgili hatta , Türk Ordusu üzerine suç atacak olurlarsa yani kendi deyimleriyle savcılarla işbirliği yapacak olurlarsa , serbest bile kalacaklardı.

İşte bütün açmaz da burası yani bunları göremeyen kurmay kafalar . Eğer Türk Ordusunu yönetenler , komuta kademesi , baştan bunları görüp sorgulasaydılar ve keklik gibi generalinden , subayına kadar savcılar istedikçe personelini bu uyduruk davaya yem etmeselerdi , haklı bir şekilde direnselerdi . Bugünlere gelinmezdi . Kimse de " genelkurmay utanmıyor mu" diye tüm TSK personelini üzen ve haksız yere aşağılayan gazete manşetlerini atıp , uyduruk belgelerle ortaya çıkma cesaretini gösteremezlerdi .

Bir kere "SARI ÖKÜZÜ " baştan vermeyecektiniz . Başta hükümete ve başbakana ağır olun bakayım , siz ne istiyorsunuz diyecektiniz . Getirsinler bakayım savcılarınız , ellerindeki delilleri , biz ve askeri savcılar görsünler , incelesinler ondan sonra adam vereceksek veririz diyeceklerdi . Personelini kuzu gibi kurtların önüne atarsan olacağı budur . Öyle amerikadan madalya almakla da bu işlerden kurtulamazsınız ...

Bir şey daha ekleyeyim , sizi yani TSK çoktan lağv ederlerdi ama , Rusya ve İran için sizleri bekletiyorlar , bu psikolojik operasyonlar ve davalarla da sizi yani TSK istedikleri kıvama getirmeye çalışıyorlar . Haberiniz olsun .

Sizlerin ve Türkiye nin tek kurtuluşu yeniden yönününüzü Mustafa Kemal Atatürk'e dönmektir. Sözde değil özde bir dönüş .

Aslında adamlar ( fettullah tayfası ve akp ) suçlarını biliyorlar , yani bu uyduruk belgede yazılanlar yani yapılmak istenilenler , yapılması gerekenlerdir . TSK bunları MGK dile getirmek zorundadır . Bugün amerikadan tahrikli gülen hareketi yani ılımlı islam , Türkiye Cumhuriyeti ni yok etme planıdır ve akp de bu planın bir parçasıdır .

GNK Başkanının ve TSK böyle bir belgeye ihtiyacı yoktur . GNK Başkanı başbakana bu durumu yani belgede yazılanları şifayen söylemeli ve MGK da bunları dile getirmelidirler . Bunda çekinecek bir durum da yoktur . Asıl görev budur .



Counters
Hit Counter