23 Haziran 2009 Salı

SORGULAYIN SİTESİ YALANLARI AÇIĞA ÇIKARIYOR AVAKSLARIN NE İŞİ VAR KONYA 'DA

Sevgili sorgulayın sitesi okurları , bir yalanı daha açığa çıkarıyorum . Bu yalan , amerikan avaks uçaklarının Konya da konuşlandırılarak , Afganistan ı izlemesi yalanıdır . Aksini ispat eden varsa alnını karışlarım . Bu avaks uçakları komşularımız Rusya ve İran'ı gözlemek ve askeri faaliyetlerini yakından izlemek için Konya da konuşlandırılmıştır .

" Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Burak Özügergin, Afganistan'daki operasyonlar çerçevesinde NATO AWACS uçaklarının Konya Hava Üssü'nü kullanacakları haberlerini doğruladı. "

Bu haberde uçakların Konya da konuşlandığı doğrudur . Yalan olan ise bu uçakların Afganistan için konuşlandığıdır. Uzatmaya gerek yok , Konya nere Afganistan nere , arada en az 5000 km mesafe var , bu mesafe içinde amerikanın ve yandaşlarının uçak gemileri hariç onlarca üsleri ve haber alma merkezleri var . Ne işiniz var Konya da , bu şer iş tamamen İran ve Rusya yı gözlemek içindir .

Her tarafta rezillik ve aşağılık durum almış başını gidiyor . pkk denilen amerikadan tahrikli şer odak sınırlarımızdan sadece 100- 150 km uzaklıkta , şu yaman çelişkiye bakın ki görev çapı 10 000 km olan gelişmiş keşif ve gözetleme uçakları ülkemizde Konya da konuşlanıyor ama pkk ya karşı kılımızı oynatamıyoruz . Bu ne acınacak durumlardır.

Dediğim gibi bırakın iktidarı , TSK yönetenler de teslim alınmış .


Sevgili vatandaşlar , sevgili okurlar lütfen bu soruları GNK başkanlığına sorun , sorgulayın , GNK başkanlığına mektuplar yazın , bu soruları sorun , bunlar bizim hakkımızdır . Çünkü bu ordu bizim ordumuzdur . Bu ordunun sahibi Türk Milleti dir . Biz bu orduda seve seve görev yapıp canımızı veriyoruz , ne oluyor diye sormak da en önemli hakkımızdır . Eğer Türk Ordusunda görev alıp bu açmazları ve çelişkileri sorgulamıyorsan , boşuna bu orduda görev yapıyorsun demektir .

Gazi ALBAYIMIZ ABDÜLKERİM KIRCA ve bir çok vatan evladımızın , kanlarını yerde bırakırsanız , az kaldı sıra sizlere de gelecek ey ilker başbuğ ve şürekası , dünyanın bileğini bükemediği bu Aziz orduyu ne hallere düşürdünüz , lanetler olsun , yazıklar olsun size ve sizlere .

Hırsızlara , soysuzlara , vatan hainlerine yalvarır oldunuz , bunlar Türk Askerine ve milletine hiç yakışıyor mu ?


Counters
Hit Counter