12 Nisan 2009 Pazar

AJANLARIN DAVETİ

GNK Başkanı Başbuğ Harp Akademilerinde yapacağı konuşmaya daha önce davet edilmeyen bazı gazetecileri davet etmiş . Bir kere bunlar gazeteci değildir . Resmen ajandırlar , bunlar iflah ve ikna olmaz . Bunlara tam olarak ajan da denmez aslında ama yine de emperyalist ajan diyelim . Bazıları bunlara iliştirilmiş gazeteci der . Aydın falan değildirler . Bana görede liberal faşist , aşağılık insanlardır . .

Bunların görevi , amerika ve ab nin emrinde Türkiye nin bölünüp parçalanması için demokrasi ve ab ambalajı arkasına sığınarak Türkiye nin başına her türlü melaneti açmaktır . Pentagon bunlara yıllık 800 milyon dolar bütçe ayırmıştır . Tabi bu bütçe tüm dünyadaki liberal faşistler içindir . Bu faşistlerin sözüm ona gazeteci veya aydınların kökenine inerseniz , hepsi hıristiyan ve yahudidir . Geçmişlerinde aynı lavrence gibi bunların dedeleri de Türk Subaylarının çadırlarında subaylarımıza eğilmişlerdir .

Yani bunları adam yerine koyacağınıza Türk Ordusunun gücünü göstermek çok daha doğru olurdu . Bunlara ve bunların patronlarına şunlar anlatılmalıdır . Bakın sizler bizim için okyanusta bir damla su bile değilsiniz .

vakit gazetesi arkasında ingiliz istihbaratı vardır , altan ve mahdumları arkasında pentagon vardır . Diğer iliştirilmişler de rum ( yunan ) istihbaratından destek alırlar . Kayıtlara geçsin diye yazıyorum . İşin garibi bunların yani bu ajan gazetecilerin attığı her adımı TSK çok iyi bilir fakat ne hikmetse bunlara ses çıkarmaz . Ben de burasını anlamam.

Bunların diğer bir koluda amerikada semizlenen fetullahdır . Müslüman değildir.
Mustafa Kemal Atatürk 'ün ingiliz ajanı mustafa sagir için söylediği gibi mükemmel mükemmel amerikan ajanıdır .
12 Nisan 2009