12 Nisan 2009 Pazar

AMAÇ




GÜZEL İNSAN , HELE BUGÜNLERDE MİLLETİN SENİ ÇOK AMA ÇOK ÖZLÜYOR , BURNUMUZDA TÜTÜYORSUN .
BAĞIMSIZLIĞIN , ONURUN , DEHANIN DESTANSI ABİDESİNİN VÜCUT BULDUĞU ULU İNSAN . HER GEÇEN GÜN KIYMETİN BİR KAT DAHA ARTIYOR .

AMAÇ
Öncelikle belirteyim , Türk Ordusu Türk Milletinin gözbebeği olduğu gibi benim de gözbebeğimdir . Türk Ordusuna tek kelime kötü söz söyletmem .
Diğer bir konu , kesinlikle yahudi düşmanlığı söz konusu değildir . Ben yahudiliğe değil onun ırkçılık boyutuna yani, dünyayı Irak ' ta ki gibi kana bulayan siyonist anlayışına karşıyım .
Nasıl almanların hepsi nazi değilse yahudilerin hepsi de siyonist değildir . Bu ayrımı yapmak gerekir .
Fakat gerçek olan şu ki amerikayı ele geçiren siyonist çete şimdi de komşumuz İran 'a saldırmak için geri sayıyor , bölgemizde akan kan yetmiyormuş gibi yeni bir kan deryası yaratılmak isteniyor . Bu iş içinde Türkiye yüzyıllardır barış içinde yaşadığı komşusu İran 'la karşı karşıya getirilmeye çalışılıyor .
Bu sayfaları hazırlamamda ki asıl sebep , hemen hemen her gün vermiş olduğumuz Şehitlerimiz içindir . Haklı olarak soruyorum neden bu akan kan durdurulmuyor ? Ben bu sorunun cevabını arıyorum . Türkiye bu coğrafyayı binlerce yıl yönetmiştir . Bu coğrafyayı ondan daha iyi bilen de yoktur , Türkiye tek bir evladını bile şehit vermemelidir . Veriyorsa da anında karşısındakilere misli ile ödetmelidir. Misli ile karşılık vermek demek , Türkiye ye karşı yapılan gayri nizami harpin arkasındaki asıl güce yani amerikaya karşılık verebilmektir . Türkiye de yıllardan beri yaşanmakta olan bu acı olaylara hala terör diyen varsa ya bilmediğinden ya da ihanetten bu tanımı kullanmaktadır . Bu olayların tek bir adı vardır , GAYRİ NİZAMİ HARP . Bu harbin arkasındaki asıl güçle yani amerikayla aynı şekilde mücadele etmediğin sürece , Türkiye de bu olaylar bitmez ve hergün Şehitler verir durursun . Hergün şehit vermiyor muyuz ? Yaşananları sorgulayın , bu olaylar basit olaylar değildir . Sadece terör diyerek geçiştirilemez . Gelin görün ki , iktidar ve karar alıcılar amerikayla aynı yatağa giriyorlar , şimdi bu olaylar biter mi ? Yoksa bu olayların iktidar ve birileri tarafından bitmesi mi istenmiyor ? Türkiye isterse bir günde bu kanı durdurur , bu konuda hesap soracağı tek muhatabı amerika ve işbirlikçileridir . Ben sadece şimdilik bu kadarını söylüyorum . Akıncı 17 Ağustos 2007

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANAYASASI

VII. Düşünce ve kanaat hürriyetMADDE 25. – Herkes, düşünce ve kanaat hürriyetine sahiptir.
Her ne sebep ve amaçla olursa olsun kimse, düşünce ve kanaatlerini açıklamaya zorlanamaz; düşünce ve kanaatleri sebebiyle kınanamaz ve suçlanamaz.
VIII. Düşünceyi açıklama ve yayma hürriyeti
MADDE 26. – Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmî makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
(Değişik: 3.10.2001-4709/9 md.) Bu hürriyetlerin kullanılması, millî güvenlik, kamu düzeni, kamu güvenliği, Cumhuriyetin temel nitelikleri ve Devletin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğünün korunması, suçların önlenmesi, suçluların cezalandırılması, Devlet sırrı olarak usulünce belirtilmiş bilgilerin açıklanmaması, başkalarının şöhret veya haklarının, özel ve aile hayatlarının yahut kanunun öngördüğü meslek sırlarının korunması veya yargılama görevinin gereğine uygun olarak yerine getirilmesi amaçlarıyla sınırlanabilir.
(Üçüncü fıkra mülga: 3.10.2001-4709/9 md.)
Haber ve düşünceleri yayma araçlarının kullanılmasına ilişkin düzenleyici hükümler, bunların yayımını engellememek kaydıyla, düşünceyi açıklama ve yayma hürriyetinin sınırlanması sayılmaz.

Bir zamanlar dünyanın başında faşizm - nazizm belası vardı , şimdi de siyonizm belası var .

Ulu önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ ün 27 Temmuz 1937 tarihinde Hakimiyeti Milliye gazetesine verdiği demecinde , ( Ortadoğu’da bütün bir bölgede çıbanbaşı olacak bir Yahudi Devletinin kurulma aşamasında olduğunu sezinledikten sonra) “Filistin’e el sürülemez. Türkler bölgedeki yabancı işgali kabul edemez. Hz. Muhammed"in ve kutsal değerlerin hürmetine İslam"ın mukaddes topraklarının Yahudilerin ve Hıristiyanların nüfuzuna girmesine engel olacağız. Ordumuzun buna gücü yeter. Birinci Dünya Savaşı"ndan sonra Arap kardeşlerimizden uzak kaldık ancak onların aralarındaki karışıklıkları kimse bizden iyi bilemez.” Eğer Atatürk yaşasaydı korsan israil devleti kurulamazdı ve dünyanın başına da siyonizm bela olmazdı .