12 Nisan 2009 Pazar

YİNE ŞEHİT HABERİ VE ELEM KAPISI

Bugün 11 Nisan 2009 Şırnak 'tan iki askerimizin şehit haberi geldi .

Bu vebalde amerika ile mükemmel ilişki sürdürenlerin , Irak ın kuzeyini dosta düşmana dar edemeyen korkakların asıl ve tarihi payları vardır . pkk ya karşı Türkiye içinde yapılan operasyonlar birer oyalama ve göz boyamadır . Asıl pkk nın gövdesi ve kökü Irak ın Kuzeyinde amerikanın koruması altındadır . İşte burayı darmadağın etmediğin sürece sadece kendimizi kandırır dururuz .

HEPSİNDEN ÖNEMLİSİ HER GÜN ŞEHİT VERMEYE DEVAM EDERİZ .

Bakın askerin demokratı falan olmaz , yeter artık kendinizi kandırmayı bırakın . Askerin demokratı demek siyasete bulaşmış asker demektir . Asker askerdir , önce içteki hainlere ve sonrada dıştaki düşmanlara karşı vatanını korumak dışında başkaca bir düşüncesi olamaz.

fransayı rasmusen yaygarasıyla natonun askeri kanadına aldılar . Kimsenin ruhu duymadı .. akp zaten batının her emrine dünden teşne .. Türkiye akp nin yolunda büyük bir karışıklığa doğru gidiyor . Her gün şehit verdiğimiz bu aziz vatan evlatlarını ne yapacaksınız .

rum tayyip ve ermeni gül artık akıllarını yitirmiş ve genlerinin emrine girmişlerdir . Azeri Türk kardeşlerimize rağmen gözleri dönmüşcesine ermeni elem kapısını açmak için çırpınıyorlar . Bakın bu elim olay çok büyük sorunları beraberinde getirecektir . Başımızdaki bu azılı iki Türk düşmanı piyondan kurtulmadıkça Türkiye çok büyük belalara doğru sürüklenmektedir.11 Nisan 2009