12 Nisan 2009 Pazar

BİR RUM BİR ERMENİ

Bakın ırkçılık falan yaptığımı düşünmeyin , Milli Mücadele döneminde bir çok ermeni ve rum vatandaşlarımız Milli Mücadeleye gönülden destek vermişlerdir. İstanbul 'dan Anadolu' ya gizlice silah geçirirken ermeni vatandaşlarımızdan büyük destek verenler olmuştur . Doktor olarak Çanakkale Savaşına katılıp Türk Askerlerini tedavi eden rum vatandaşlarımız olmuştur . Onların anısına kesinlikle saygısızlık yapmak istemem .

Fakat asıl tehlikeli olan , Türk ve Müslüman gibi görünenlerdir . Ben şimdi onlardan söz ediyorum . Bunlardan biri teyyup diğeri de rose , şimdi ermeni elem kapısı nasıl açılıyor diye bazılarınız şaşırıyor olabilir . Hatta biraz daha gerilere gidelim , Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nin , annan planına razı edilmesi ve anahtar teslimi rumlara Kıbrıs ın verilmesi çalışmaları şaşırtmış olabilir sizleri . Tabi bu ikiliyle birlikte bu gayri milli örnekler çoğaltılabilinir . Örneğin öcalanın ve pkk nın meclise sokulma çabaları , barzani gibi götü boklu bir kuklanın tanınması çabaları , Irak ve Afganistan da Müslümanları katleden amerikan askerleri için duacı olmaları , 1 Mart teskeresiyle Türkiyenin tek kurşun atmadan işgal edilme çabaları bu muhteşem ikilinin gayri milli icraatleri için vereceğimiz çok taze örneklerdir . Bu arada Türkiye nin , cumhuriyetle birlikte kazanımları olan , petro kimya tesislerinin - bankalarının - limanlarının - telefonunun vs yabancılara peşkeş çekilmeside ayrıca örneklerdir .

Sorgulayın ulusal / milli çıkarlara tamamen ters olan ve gelmiş geçmiş hiç bir cumhuriyet hükümetinin yapmadığı bu icraatları kim yapma cesaretini gösterebilir . Bu gizli hıristiyanlar yani rum ve ermeni , sevr de yarım kalan işi bitirmek için devreye sokuldular . Batı tarihten aldığı dersle Türkiye nin ve Türklerin silahla -işgalle ele geçirelemiyeceğini veya ortadan kaldırılamayacağını çok iyi anladığı için kaleyi içerden feth etmişlerdir .

Devşirmeciliğin tarihini bizler yazdık ama batı bunu bizden öğrenip devşirdiği adamlarını Türk ve Müslüman görüntüsüyle Türkiye de işbaşına getirerek kuyruk acısını dindirmeye çalışıyorlar .

Bakın öbemede bir devşirmedir ama aslında var olmayan bir amerikan milleti için canla başla çalışmaktadır . Ülkesinin ulusal çıkarlarını korumaktadır . Böyle devşirmelere can kurban . Fakat bizdeki durum farklı , teyyup gürcü ayağına yatıyor ama aslında öz ve öz rum çocuğudur , gayet iyi rumca bilir . İleride kullanılmak amacıyla devşirilmiş dedelerine mübadelede Müslüman olması emredilmiş ve şimdi gizli bir hıristiyan olarak Türkiye yi bölüp parçalayıp batının masasına servis etmekle uğraşıyor . " Zamanı geldiğinde papaz elbisesi de giyerim " demiştir . Bir Müslüman böyle bir sözü söyleyebilir mi ?

rose la aralarındaki fark ,rose Türkiye yi parçalama "misyonunda" çok aceleci davranmasıdır . rose biran önce Türkiye nin parçalanmasını yani ermenistanın isteklerinin yerine getirilmesini - kürt oluşumun tanınmasını -patrikliğin kabul edilmesini hemencecik istiyor . Tabi kendi şu anda sorumlu bir makamda olmadığından çok daha kolay hareket edebiliyor . rose da halis muhlis ermenidir , dedeleri tehcirde Müslüman olmuştur , fakat içlerindeki o haksız kin ve Türk düşmanlığı bitmemiştir.

Aklın ve mantığın iflas ettiği nokta , emenistan sınır kapısının açılması , bunu anlatabilmek , anlamak , aklın almayacağı dehşet bir durumdur . Bir tarafta Azeri Türk Kardeşlerimiz , yani biz , diğer tarafta Asya ya açılan Azerbaycan kapısı ve Türk Cumhuriyetleri , on bin senelik iç içe geçmiş kültür -tarih , sen kalk daha devlet bile sayılmayan 3 milyonluk toplama bir ülkeyle işbirliğine kalk . Dedim ya bunu mantıkla anlatmak imkansızdır . Türkiye bu kapıyı açmakla kendini asıyor , bölgedeki tüm dengeler amerikanın yani batının lehine dönüyor ve sonuç karanlık . Kendini asmak ne demek boğazını kesiyor , İstanbul Boğazı neyse Azerbaycan da aynen öyle Kafkasların Asya ya açılan Boğazıdır .İşte bu boğazı yok ediyoruz . Enerji konusunu daha yazmıyorum bile ...Bu intiharın tek açıklaması vardır, İHANET .

Dediğim gibi kimseyi ırkı ve dini nedeniyle suçlamıyorum ve yargılamıyorum , böyle bir şeye de hakkım yoktur . Önemli olan ülkesinin ulusal / milli çıkarlarına sahip çıkmaktır . Fakat bu ikili ne yazık ki öyle değil , bunların hangi ırktan veya dinden oldukları önemli değil , önemli olan ekmeğini yiyip , suyunu içtikleri bu ülkeye yani Türkiye Cumhuriyeti ne ihanet etmeleridir . İşte asıl sorun burada kaynaklanıyor . Bu ikili için görevlerinden alınıp yolsuzluklardan yargılanmalı diyordum , fakat vatana ihanetten yargılanmaları daha öncelikli ve elzem oldu . 12 Nisan 2009