19 Nisan 2009 Pazar

AZERBAYCAN

Aliyev 'e kimse kızmasın , Aliyev'den feyz alın . Azeri Türkleri milli çıkarlarını savunmak için canla başla çalışıyorlar . Bizi yöneten akp zihniyeti gibi satılmış ve amerikanın kucağında değiller .

Bugün başta Azerbaycan olmak üzere Pakistan ve bir çok dost ülke Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini tanıyacak fakat , Türk dışişleri daha doğrusu Türkiye yi yöneten satılık , hain kadro buna izin vermiyor .

Türkiye yi gizli ermeniler yönetiyor , sorgulayın , yoksa Azeri bakan nasıl terslenir de ermenilere yağ yakılırdı .

Türkiye bölgesinde lider olmak yerine amerikanın kucağına oturmayı tercih etmesinin bedelini ödüyor . Türkiye milli bir politika izleseydi bölgemizde yeni bir güç odağı oluşturabilirdi . Bu durum tüm bölgeye ve dünyaya barış getirecekti .

Azerbaycan ı resmen Türkiye arkadan hançerlemiştir . Hala amerikanın kucağında oturmak için can atıyorlar , görmüyorlar ki amerika dağılıyor , tüm politikaları dünyada iflas etti . Orta ve güney amerikada yenildiler , Irak tan çekilmek zorundalar , Afganistan da batağa saplandılar , Kafkaslar da ve orta Asya da yenildiler ve çekilmek zorundalar . Eğer amerika bu sömürgeci politikalarına devam edecek olursa , tamamen bitecekler .

Bütün bunlara rağmen Türkiye yi yöneten vatan haini kadrolar , amerika her türlü bizi kucağına alsın diye yalvarıp duruyorlar .

Ne diyeyim bu aşağılık dönem ne zaman son bulacak bakalım.

Counters
Hit Counter