19 Nisan 2009 Pazar

MEDYAYI ELE GEÇİRDİN Mİ

Bir ülkenin medyasını ele geçirdin mi o ülkeyi işgal etmeye gerek yok .

apo kuklasını mandela yerine koyarlar ve serbest bırakılması için masum kampanyalar başlatırlar . Ulan bari mandelaya benzetmeyin .

özünün , kültürünün , dininin kısaca her şeyinin birebir aynı olduğu Azeri Türk kardeşlerini arkadan hançerlersin , aslında bir devlet bile olmayan ermeni güruhuna teslim olmayı dünyaya açılma olarak anlı ve şanlı medyan bu millete yedirir .

Ben buradan bizi yöneten ruma ve ermeniye sesleniyorum , ermenilere sınırı açmakla kalmayın , işgal altındaki Karabağa Türk Elçiliği açın , hatta ermenistana olduğu gibi doğu vilayetlerini verin de içiniz rahat etsin .

ab uyacağız diye nerede ise Türk Ordusu terhis ediliyor , ne demek jandarma genel komutanlığının içişleri bakanlığına bağlanması veya başına polis atanması. Vallahi o zaman orduyu terhis edin herkes muradına ersin .

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ni tasfiye etmeyi rumlarla barış diye bu millete yedirirsiniz .

Irak ın kuzeyinde kukla kürt oluşumunu tanımayı abilik adına bu millete yutturusunuz . Daha hangi birini anlatayım . Bir ülkeyi orduyla işgal edeceğine medyasını ele geçir , daha ucuz ve daha pratik .

Kenyalı devşirme öbeme gelir senin meclisinde posta koyar gider bu milletin vekilleride adamı ayakta alkışlarlar . Medyanda bütün bunları yere göğe koyamaz .

Suç bunlarda değil , demokrasi var diye kendini kandıran ve hipnoz altında olan bu milletin kendinde , hakimlerinde , savcılarında ve ordusundadır .

Uyanın be Türkiye Cumhuriyeti 'ni gizli hıristiyanlar , ermeniler yönetiyor .

Bir ülke işgal edilse medyası ancak bu kadar ordusuna saldırır , yargısı önce gider bu ülkenin bağımsızlığından yana olanları tutuklar ve hapislere atar .


adam şirödere sanki asker arkadaşına sarılıyor gibi sarılıyor . Bunlar Müslümanlık söz konusu olunca mangalda kül bırakmazlar .

Bize de bir rum ve ermeni tarafından yönetilmek yakışıyormuş.

Counters
Hit Counter