23 Nisan 2009 Perşembe

SAYIN GNK BAŞKANINA AÇIK MEKTUP

Sayın Başkan sanırım sizin de dikkatinizi çekmiştir . Her gün gazetelerde ve televizyonlarda ordumuz personeliyle ilgili haberler SİSTEMATİK olarak yer alıyor . Üstelik bu haberler özellikle geçmişte kahramanlık göstermiş başarılı görevler yerine getirmiş askeri personeli kapsamaktadır . Tam bir yargısız infaz yapılmaktadır . Bu durum halkımızı üzmekle beraber personelinizi de derinden etkilemektedir .

Gazi Albayımız ABDÜLKERİM KIRCA 'nın acı kaybı akıllarımızdadır .

Türk Milletinin gözbebeği ordusu personeli hakkında her gün bu tip suçlayıcı haberlerin yer alması en başta başkomutan olarak sizi rahatsız etmesi gerekir .

Ebedi Komutan Mustafa Kemal Atatürk 'ün
"Türk milletine taarruz eden düşman önce Türk subayını aşağılamak ister " sözü bugünleri tek cümlede ne kadar net olarak açıklıyor .

Her kurumda ve kuruluşta suçlular olabilir , bunlar temizlenmeli fakat bütün bunlar yapılırken ordu mensupları yargısız infaz edilmemeli ve medya önünde yer almamalıdır . Askeri personeli yine askeri personel kovuşturmalı ve yargılamalıdır . Tüm bunlar gizli olmak zorundadır . Askeri personel sıradan insanlar değildir . Tüm bunlara azami dikkat edilmek zorundadır .

Dünyanın hangi ülkesinde her gün ordu personeli medyada yer alıyor . Bu rezalete son vermek başkomutan olarak sizin görevinizdir .

Counters
Hit Counter