12 Nisan 2009 Pazar

BAK BEYİNSİZ SALAK AMERİKA

amerika Üç günlük oluşum olduğun her halinden belli , neredeyse ömrünün yarısını rumun ,ermeninin , yahudinin kışkırtmasıyla Türkiye yi parçalamaya çalışarak geçirdin . Şu kadarcık bir stratejik değerlendirmeyi bile yapamadın . Boşuna sözüm ona stratejistlerine paralar ödüyorsun ...

Hadi diyelim Türk Milleti de yok ,Türkiye de yok ! Ne olacak , Ne mi olacak , İyi oku , bu coğrafyanın devletleri olan Rusya ve İran , tüm bu bölgeyi buraların halklarıyla tarihsel ve kültürel bağları olduğu için kolayca tamamen ellerine geçirecektir . Çok konuşma , ne oldu gürcistan da kuyruğunu bir yerlerine sıkıştırıp kaçtın , gürcistanda adın var kendin yoksun .

Karadeniz gibi kapalı bir denizde / Anadolu gibi stratejik derinliği olan bir coğrafyada kontrolü elini kolunu sağlayarak elde edebileceğini mi sanıyorsun , Irak da - Afganistan da gördük . Ucuzluğun şurdan belli hala aşiretlerle iş yapmaya çalışıyorsun . Rusya daha dün uzayda casus uydunu düşürdü ( çarpıştı diye sakladınız ) , bir de kalkıp Anadolu coğrafyasında Rusya ya - İran a kafa tutacaksın komik olma , aklını başını al herkesten çok Türkiye nin birliği ve bütünlüğü için çalış . Türkiye nin birliği ve bütünlüğü gerçek anlamda herkesin çıkarınadır .

Yine söylüyorum Türkiye ile ilişkilerini bir Rusya bir İran gibi sürdür . Bir de bu tayyip denilen adamı da harbiden kubura sürükle gitsin . Bu adamla iş birliği yapmak kimseye yakışmıyor . Utanın böyle birine destek olmaktan .

Sözün tamamı kime anlatılırmış bilirsin her halde .