15 Nisan 2009 Çarşamba

DEĞİŞİM DEĞİŞİM DİYE YIRTINMAK

Türkiye de her fırsatta başta anayasanın değiştirilmesinden tutun da hemen her konuda değişim diye liberal faşistler yırtınıp duruyorlar .

Peki nato ve ab nin dışında yeni bir değişiklikten neden söz edemezler , lütfen sorgulayın ve kendilerine bir sorun . Türkiye 60 yıldan fazla nato ve ab nin kucağında ve kapısında Türkiye ne kazandı ? sorgulayın...

nato ve ab nin dışında bir dünya yok mu , bu at gözlüğüyle daha nereye kadar gideceğiz .

Türkiye 12 Mart ve 12 Eylül darbelerini ve onca kaybettiği binlerce insanını ve aydınını sırf amerikanın kucağından kalkmasın diye amerikan derin devletinin ve onun uzantısı olan yerli işbirlikçilerinin beraberce işlediği cinayetlerine kurban vermiştir.

Bugün Ergenekon adı verilen uydurma operasyon da yine aynı tezgahın başkaca bir versiyonudur .

Madem değişim isteniyor , 60 yıldan beri kucaklarında oturduğumuz nato dan ve ab ayrılarak yeni bir değişime başlayalım .

İşte asıl değişim bu değil mi ? Bugün Mustafa Kemal Atatürk yaşamış olsaydı nato yu da ab de elinin tersiyle iterdi ve kendisinin komşularımızla kurmuş olduğu pakta batıyı davet ederdi .

Türkiye nin sömürgecilerin yanında ne işi var . Zaten başımıza gelen , pkk dan tutun da, aydınlarımızın katledilmelerine ve darbelere kadar bütün belaların tümü nato nun ve ab kuçağında olmamızdan gelmiyor mu ?

İşte asıl değişim nato dan ve ab kopmakla yaşanacaktır .

SORGULAYIN - SORGULAYIN- SORGULAYIN