25 Nisan 2009 Cumartesi

HOKKABAZLIK

Kusuruma bakmayın ama ulan diyeceğim , ister obama ister başka biri Türkler ermenileri kesti dedi diye ermenileri kesmiş mi olacağız . Ne yazık ki önce tayyip ve gül böyle bir beklentiyi oluşturdular . Bu işi gelenkesel hale getirmek için amerikalı ağabeylerine çanak tuttular . Dikkat edin daha önceki senelerde böyle bir baskı yoktu , kimse üstünde durmaz gelir geçerdi . Ne zaman tayyip ve tayfası iktidara geldi her sene bu ermeni dayatması artarak üstümüze gelmeye başladı .

Yeter ulan , tarihin hangi kesitinde biri çıkacak da sözle tarih yazacak , var mı böyle bir şey . Bu ne zavallılık . Bu durumda aynı Ergenekon uydurması gibi adamlar darbe yapacak tutuklayın yani lafla , sözle insanlar itham ediliyor , tarih yazılıyor .

Böyle bir şey olmaz , belge , delil lazımdır .

Utanmazlar Türkiye nin elinde amerikayı kıç üstü oturtacak o kadar çok koz var ki , bırakın ermeni yalanlarını ağızlarına almayı , bugün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ni ilk tanıyan amerika olur . Fakat nerde elimizdeki kozları kullanacak o yurtsever ve husyeleri bir batman çeken devlet adamaları .

Türkiye yi yönetenlerin aklına eğilmekten başka bir şey gelmiyor .

amerika denilen ucube boğazlarımızdan dan tutun , pirinçlik e , İncirlik e ve bu bölgede bırakın kolunu parmağını oynatmak için asıl Türkiye ye muhtaçken , elimizdeki bu devasa kozları kullanamıyoruz , tam tersi amerikanın altına yatmaya devam ediyoruz .


Bırakın bu hokkabazlığı , bu Milleti bu tiyatrolarla kandıramayacaksınız .


Counters
Hit Counter